Heléne Svedberg reDesign AB...
..är namnet och resultatet av min skaparglädje eller snarare livselixir, mer eller mindre.

- Att få skapa med mina händer är för mig ett måste. Även om jag i huvudsak arbetar inom det textila så finns skaparglädjen minst lika mycket om jag sätter frön i jorden, plockar fram hammare och spik för att snickra, mura eller svetsa. Kan jag dessutom återvinna och skapa nytt av gammalt material är lyckan fullkomlig. 

Mitt första företag (Heléne Svedberg Textilateljé ) startade jag ganska precis efter att jag gått ut skolan där brud-och balklänningar men även en hel del scenkläder till Svenska Balettakademin, show -och dansgrupper blev till. Efter några år kom förfrågan om delägarskap i Svensk Paketkalender och det hoppade jag givetvis på. 
Så för snart 25 år sedan startade vi, tre kvinnor, företaget som hade ambition att driva och utveckla idén till att hitta bra paket och innehåll till barnens paketkalendrar.
Vi ville även att gåvorna skulle inspirera, motivera och framförallt ur ett pedagogiskt perspektiv, givetvis glädja både mottagare och givare. Därför startade vi Svensk Paketkalender. 

Ett annat sätt att skapa och vara kreativ är att göra det tillsammans med någon. Företaget hette den här gången HeLo Design AB. Vi designade eget, renoverade gammalt och byggde och skapade nya vackra ting inom bl.a inredning. Idag driver jag den verksamheten vidare på egna ben.
Här i butiken erbjuder jag nu bl.a mina egna tillverkade produkter och tjänster. Återvunnet eller nytillverkat. Stort som smått...
Kan jag vara den som du tror kan hjälpa dig med sömnad av alla de slag, omklädnad av dynor och bilsäten, snickerier och/eller möbelrenoveringar. Eller du kanske bara behöver få hjälp med lite städning eller fönsterputs så hör av dig, vettja.... 

Välkommen!